Ontspanning

Kamperen met animaties in de Hautes-Pyrénées

Camping L'Arriou in Beaudéan in de Hautes-Pyrénées is een van de weinige openluchthotels in Occitanie die het hele jaar door geopend is. En met goede reden, zomer en winter, vakantiegangers hebben de mogelijkheid om een ​​breed scala aan activiteiten uit te voeren. Op de camping kunnen zwemliefhebbers trainen in ons zwembad tussen juli en september.

Zwemmen is niet jouw sterke punt? Maak gebruik van uw gratis en onbeperkte toegang (tijdens kantooruren) tot het zwembad van de kampeerder om uw rugslag of schoolslag te perfectioneren voordat u op een ligstoel ligt om te ontspannen. De bowlingbaan is een van de vriendelijkste plekken op de camping. Het is heel gemakkelijk om nieuwe vrienden te maken en petanque-toernooien worden soms georganiseerd. Een schitterende kans om uw schutter of aanwijsvaardigheden aan uw kinderen of uw vrienden te bewijzen. Het cochonnet leek te ver weg? Neem wraak op pingpong!

Vrije tijd buiten de camping

Bij mooi weer kunt u wandelen of mountainbiken in het nationale park van de Pyreneeën om de Pic du Midi en de andere toppen van de Pyreneeën te bewonderen. Je kunt ook gaan raften, canyoning of klimmen, vissen in de rivier, vliegen over de groene valleien in paragliding of een transhumance bijwonen met je familie. Als uw kinderen snakken naar meer opwinding, breng ze dan naar een boomklimpark en fileer ze van boom tot boom die enkele meters boven de grond hangen.

Bij de nautische basis van Payolle kunt u een waterfiets, een kajak, een kano of een stand-up paddle huren. Wanneer de Pyreneeën hun witte jas aantrekken, plaats de geneugten van poeder. Alpine skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen op ski's of sneeuwschoenen, sleeën voor kinderen: de Pyreneeën hebben verschillende prestigieuze skigebieden en grote skigebieden die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus.

Onze belangrijkste partner: http://www.aneto-sports.com/

 
 
Downloads (pdf)
G.P.S :
Latitude : 43.02998352050781
Longitude 0.16722699999809265
Camping l'ARRIOU en Hautes Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping le Lavedan en Occitanie
Onze partners
Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie