Diensten

3-sterren services op de camping Arriou

Voor uw verblijf op onze 3-sterrencamping in de Hautes Pyrenees, geniet u van het zwembad van juli tot september, evenals de bar, de bowlingbaan (soms worden er petanquewedstrijden georganiseerd), een kinderspeelplaats, tafeltennis en de speelkamer met zijn traditionele babyfoot. U kunt zonnebaden en parasols rond het zwembad, zodat u kunt ontspannen bij het zwembad terwijl u uw boek leest of kijkt hoe uw kinderen duiken. De speeltuin is veilig en heeft een zachte coating die schokken absorbeert in geval van een val. Camping l'Arriou heeft een wasserette met wasmachines (5 €) en wasdroger (4 €).

Een camping met wasserette is een groot voordeel als u een lange vakantie of vakantie met kinderen plant. U kunt uw kleding snel en gemakkelijk wassen, bij zonsopgang of tijdens uw maaltijden en u volledig wijden aan uw activiteiten in de Pyreneeën daar. De toiletten zijn toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Modern en ruim, ze worden dagelijks schoongemaakt en zijn ideaal gelegen, dicht bij voorzieningen en kale staanplaatsen.

Mogelijkheid om op alle campings verbinding te maken met wifi (zelfs tarieven bij de receptie) Bij de ingang van de camping zult u de bakker, het gebak dat u ook afhaalt, op prijs stellen (in het seizoen). Voorstel van lokale producten. U kunt elke ochtend uw verse brood en gebak kopen om uw ontbijt voor uw tent te nemen, in uw caravan of op het privéterras van uw stacaravan.

 
 
Downloads (pdf)
G.P.S :
Latitude : 43.02998352050781
Longitude 0.16722699999809265
Camping l'ARRIOU en Hautes Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping le Lavedan en Occitanie
Onze partners
Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie