Staanplaatsen

 

Camping l'Arriou in de Hautes-Pyrénées heeft voor u 31 kampeerplaatsen, speciaal voor tenten, caravans en campers. De meeste zijn uitgerust met stroompalen (3 tot 6 ampères) en een watertappunt. U kunt kiezen uit een plekje met wat meer zon of wat meer schaduw, of min of meer grote plaatsen (80m² tot 100m²)

Speciaal voor campers hebben wij drie verharde plaatsen. U heeft tevens een chemisch toilet en een afvoer voor afvalwater ter beschikking. U kunt zonder toeslag water vullen.

Het campinggedeelte is het hele jaar door geopend.

Huur een camping van 100 m² in Beaudéan

Als purist verkiest u kale gronden voor stacaravans en andere volledig uitgeruste accommodaties. De charme van traditioneel kamperen ligt immers in de eenvoud en afwijzing van luxe. Dat gezegd hebbende, moet je toegeven dat een beetje comfort nog steeds welkom is als je op vakantie gaat als koppel, familie of vrienden in de Pyreneeën om te gaan wandelen, raften, de pas van Tourmalet op de fiets te beklimmen of trakteer uzelf op een spabehandeling. Op de camping L'Arriou in Beaudéan, kennen we uw behoeften en wensen.

Gelegen in een groene natuurlijke omgeving aan de voet van de bergen, heeft ons buitenhotel een schaduwrijk en bosrijk gebied ontwikkeld dat gereserveerd is voor tenten, caravans en campers. Op onze ruime staanplaatsen, van 80 tot 100 m2, kunt u uw tent en / of uw voertuig installeren en beschikt u over een grote privétuin. Het is aan jou om er een buiten-eetkamer, een speeltuin, een solarium, een leeskamer, een ontspanningsruimte of een astronomisch observatorium van te maken, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Al onze comfortabele staanplaatsen zijn bedekt met natuurgras en worden begrensd door natuurlijke hagen om onze vrienden kampeerders meer privacy te bieden. De meeste zijn uitgerust met stopcontacten (3A of 6A), evenals een waterterminal. Ze bevinden zich op een rustige plek, in het hart van een prachtige groene omgeving, dichtbij de sanitaire blokken, de bar, het zwembad en andere faciliteiten van de camping.

De boeking van uw kampeerplaats wordt pas geaccepteerd na betaling van de aanbetaling (40 €) en de reserveringskosten (20 €) zijn 60 €.

 
 
Downloads (pdf)
G.P.S :
Latitude : 43.02998352050781
Longitude 0.16722699999809265
Camping l'ARRIOU en Hautes Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping le Lavedan en Occitanie
Onze partners
Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie