Verhuur

Huur uw stacaravan van 16 tot 32 m² in Beaudéan

Op de camping L'Arriou in Beaudéan hebben we de tijd genomen om zorgvuldig verschillende modellen van comfortabele accommodaties te selecteren om van uw vakantie in de Hautes-Pyrénées een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. In de "Premium rental" -familie vindt u de onvermijdelijke stacaravan met een modern ontwerp dat in verschillende groottes verkrijgbaar is. Het standaardmodel is geschikt voor 4 personen. De Confort-stacaravan, ontworpen voor 4 tot 6 personen, is wat ruimer en comfortabeler.

Als je twijfelt tussen de tent en de traditionele stacaravan, laat je verleiden door onze bungatoile. Deze 2-persoons bungalow voor 4 personen is de perfecte accommodatie voor budgetliefhebbers, en u zult genieten van het comfort van een scherp geprijsde vakantiewoning (behalve de sanitaire voorzieningen in de buurt van de bungalows). Onze verhuurvloot omvat ook kokosnoepjes voor 2 en 4 personen. Deze atypische accommodaties in de oorspronkelijke vorm zijn ontworpen voor stellen die op zoek zijn naar privacy en voor gezinnen die van originaliteit houden, en vooral kinderen aantrekken.

Geniet van het privéterras

Alle luxe accommodaties van ons buitenhotel bevinden zich op een groot perceel, midden in de natuur. Daar vindt u zonnige en schaduwrijke gebieden, evenals waterterminals in de buurt. Om de reële waarde van het milde klimaat van Zuid-Frankrijk te waarderen, hebben we elke vakantiewoning een prachtig privéterras met tuinmeubelen uitgerust. Deze buitenruimte wordt de verzamelplaats van uw gezin op het moment van het aperitief, de maaltijden en uw moment van nietsdoen na uw excursies of uw afdalingen tijdens het raften.

Nadat u uw koffers in uw vakantiehuis heeft achtergelaten, beseft u hoe belangrijk een privéterras is, vooral als u ons in het hoogseizoen bezoekt. Het zal u op de best mogelijke manier helpen starten, ontbijten buiten luisteren naar de vogels zingen en de bergen bewonderen, en besluiten met een sterrenkijksessie. Droom je van magische momenten? Camping L'Arriou in de Pyreneeën geeft je de ingrediënten die je nodig hebt om de magie te laten werken.

 
 
Downloads (pdf)
G.P.S :
Latitude : 43.02998352050781
Longitude 0.16722699999809265
Camping l'ARRIOU en Hautes Pyrénées
 
Onze andere campings
Camping Domaine de la Tour en Occitanie Camping le Lavedan en Occitanie
Onze partners
Camping Hautes-Pyrénées région Occitanie